Το κατάστημα μας παρέχει υπηρεσίες μυοκτονίας για κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, αποθήκες, ξενοδοχεία κ.α. με σύγχρονες και διακριτικές μεθόδους.

Εγγυόμαστε για την οριστική απαλλαγή από φίδια, τρωκτικά, ιπτάμενα και βαδιστικά έντομα τα οποία προξενούν προβλήματα στην υγεία μας αλλά και στη καθημερινότητα μας. Απρόσκοπτη λειτουργία όλων των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος και τήρηση του φακέλου παρασιτοκτονίας που επιβάλλεται να έχουν με βάση την ελληνική νομοθεσία. Εγγυημένο αποτέλεσμα καθώς η εφαρμογή γίνεται από τον υπεύθυνο Γεωπόνο, ειδικά εκπαιδευμένο στην καταπολέμηση παρασίτων Η εταιρία μας διαθέτει άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους (8228/04.07.2017) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα των Υπηρεσιών σύμφωνα με το νέο Πρότυπο EN ISO 9001 (Letrina S.A.).

Η εταιρεία μας είναι από τις λίγες εταιρίες στη χώρα μας που είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο EN 16636 (Letrina S.A.).

Το ΕΝ 16636 είναι το Ευρωπαϊκό Πρότυπο για τις επιχειρήσεις στον τομέα διαχείρισης παρασίτων και επιβλαβών οργανισμών.

Το Σήμα Ποιότητας PCC ενσωματώνει τα βασικά σημεία, τα πλέον κρίσιμα χαρακτηριστικά των Συστήματος Διαχειρισης Ποιότητας ISO 9001:2015 και Παροχής Υπηρεσιών Παρασιτικτονίας, ΕΝ 16635:2015.

Πού απευθύνεται:

Σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες, καφετέριες, φούρνους, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, χώρους μαζικής εστίασης, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α.

Χρησιμοποιούμε τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα της αγοράς για την οριστική λύση του προβλήματος. Τα εντομοκτόνα εφαρμόζονται με ψεκασμό, με gel είτε με υποκαπνισμό αναλόγως την περίπτωση. Ειδικά για την εξόντωση των κοριών σε στρώματα χρησιμοποιούμε υπέρθερμο ξηρό ατμό (180ºC) ο οποίος βγαίνει από ειδική συσκευή με παγκόσμια πατέντα.

Οφέλη:

Οριστική απαλλαγή από ιπτάμενα και βαδιστικά έντομα τα οποία προξενούν προβλήματα στην υγεία μας αλλά και στη καθημερινότητα μας.

Απρόσκοπτη λειτουργία όλων των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος και τήρηση του φακέλου παρασιτοκτονίας που επιβάλλεται να έχουν με βάση την ελληνική νομοθεσία.

Πώς γίνεται:

Επικοινωνήστε μαζί μας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και μαζί θα βρούμε τη οριστική του λύση στην οικονομικότερη τιμή. Η επιχείρηση μας εγγυάται για την ποιότητα των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσει και την αποτελεσματικότητα για όλες τις υπηρεσίες απεντόμωσης και απολύμανσης που θα εφαρμόσει.

Παρέχουμε πιστοποιητικό απεντόμωσης και μυοκτονίας είτε σε ιδιώτες πχ. πολυκατοικίες, είτε σε επαγγελματίες πχ. φούρνους, καταστήματα κ.α.

Ενδεικτικό Κοστολόγιο:

  • Μυοκτονία Μονοκατοικίας έως 150 τ.μ. στην Ανατολική Αττική: 80,00€ πλέον φ.π.α..

(αφορά τον έλεγχο του χώρου και τη τοποθέτηση 8 δολωματικών σταθμών με τρωκτικοκτόνα)

Ζητήστε Προσφορά

Μπορείτε να ζητήσετε προσφορά για υπηρεσίες μυοκτονίας, εντός Αττικής, πατώντας το κουμπί για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία (ώρες καταστημάτων) ή συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

    ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ

    Skroutz Partner
    Αξιολογήσεις

    Με 127+ αξιολογήσεις στην πλατφόρμα Skroutz και μέσο όρο ικανοποίησης πελατών 4,9 αξίζει να μας εμπιστευθείτε.

    Google
    Αξιολογήσεις

    Με 124+ αξιολογήσεις και μέσο όρο 4,8 από πελάτες μας πιστεύουμε ότι αξίζει να διαβάσετε γιατί μας προτιμούν για τις αγορές τους.

    Best Price Partner
    Αξιολογήσεις

    Με βαθμολογία 5.0 στο Best Price αξίζει να διαβάσετε τι κάνουμε καλά και μας προτιμούν οι αγοραστές του.

    Facebook
    Αξιολογήσεις

    Με βαθμολογία 5.0 από 22+ χρήστες του Facebook είναι ένας επιπλέον λόγος για να μας επιλέξετε για τις αγορές σας.

    BRANDS

    Main Menu