Υπηρεσίες μυοκτονίας για ιδιώτες και εταιρείες

Υπηρεσίες μυοκτονίας για ιδιώτες και εταιρείες

Το κατάστημα μας παρέχει υπηρεσίες μυοκτονίας για κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, αποθήκες, ξενοδοχεία κ.α. με σύγχρονες και διακριτικές μεθόδους.

Εφαρμόζουμε το Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (IPM) για την πρόληψη και τον πλήρη έλεγχο των παρασίτων σε ξενοδοχεία, χώρους επεξεργασίας τροφίμων κ.α.

Πού απευθύνεται:
Σε ξενοδοχεία, διαμερίσματα, μονοκατοικίες, καφετέριες, φούρνους, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, χώρους μαζικής εστίασης, σχολεία κ.α. Χρησιμοποιούμε τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλή ποντικοφάρμακα της αγοράς για την οριστική λύση του προβλήματος. Τα ποντικοφάρμακα τοποθετούνται σε ανθεκτικούς δολωματικούς σταθμούς (με κλείδωμα) για την ασφάλεια των ανθρώπων και των κατοικίδιων.
Οφέλη:
Οριστική απαλλαγή από ποντίκια και αρουραίους τα οποία προξενούν προβλήματα στην υγεία μας αλλά και στη καθημερινότητα μας. Απρόσκοπτη λειτουργία όλων των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος και τήρηση του φακέλου παρασιτοκτονίας που επιβάλλεται να έχουν με βάση την ελληνική νομοθεσία. Εγγυημένο αποτέλεσμα καθώς η εφαρμογή γίνεται από υπεύθυνο γεωπόνο, ειδικά εκπαιδευμένο στην καταπολέμηση παρασίτων, όπως αυτή περιγράφεται στις διατάξεις της ΚΥΑ 323/4883 (ΦΕΚ 163Β’/22-1-2015) εναρμονισμένα με το Ν.4235/2014 (ΦΕΚ 32 Α΄) ακολουθώντας τις αρχές HACCP.
Πώς γίνεται:
Επικοινωνήστε μαζί μας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και μαζί θα βρούμε τη οριστική του λύση στην οικονομικότερη τιμή.  Η επιχείρηση μας εγγυάται για την ποιότητα των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσει και την αποτελεσματικότητα για τις υπηρεσίες μυοκτονίας που θα εφαρμόσει. Παρέχουμε πιστοποιητικό απεντόμωσης και μυοκτονίας είτε σε ιδιώτες πχ. πολυκατοικίες, είτε σε επαγγελματίες πχ. φούρνους, καταστήματα κ.α.

Άλλες υπηρεσίες...

5% Έκπτωση με την εγγραφή σας στο Newsletter μας!Επιπλέον, θα λαμβάνετε 1 φορά το μήνα στο email σας, νέα προϊόντα και tips για τον κήπο και τον αγρό, καθώς και προσφορές!

Κερδίστε 5% Έκπτωση με την εγγραφή σας στο Newsletter μας!