Υπηρεσίες μυοκτονίας για ιδιώτες και εταιρείες

Υπηρεσίες μυοκτονίας για ιδιώτες και εταιρείες

Το κατάστημα μας παρέχει υπηρεσίες μυοκτονίας για κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, αποθήκες, ξενοδοχεία κ.α. με σύγχρονες και διακριτικές μεθόδους.

Εγγυόμαστε για την οριστική απαλλαγή από φίδια, τρωκτικά, ιπτάμενα και βαδιστικά έντομα τα οποία προξενούν προβλήματα στην υγεία μας αλλά και στη καθημερινότητα μας. Απρόσκοπτη λειτουργία όλων των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος και τήρηση του φακέλου παρασιτοκτονίας που επιβάλλεται να έχουν με βάση την ελληνική νομοθεσία. Εγγυημένο αποτέλεσμα καθώς η εφαρμογή γίνεται από τον υπεύθυνο Γεωπόνο, ειδικά εκπαιδευμένο στην καταπολέμηση παρασίτων Η εταιρία μας διαθέτει άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους (8228/04.07.2017) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα των Υπηρεσιών σύμφωνα με το νέο Πρότυπο EN ISO 9001 (Letrina S.A.). Η εταιρεία μας είναι από τις λίγες εταιρίες στη χώρα μας που είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο EN 16636 (Letrina S.A.). Το ΕΝ 16636 είναι το Ευρωπαϊκό Πρότυπο για τις επιχειρήσεις στον τομέα διαχείρισης παρασίτων και επιβλαβών οργανισμών. Το Σήμα Ποιότητας PCC ενσωματώνει τα βασικά σημεία, τα πλέον κρίσιμα χαρακτηριστικά των Συστήματος Διαχειρισης Ποιότητας ISO 9001:2015 και Παροχής Υπηρεσιών Παρασιτικτονίας, ΕΝ 16635:2015.

Πού απευθύνεται:
Σε ξενοδοχεία, διαμερίσματα, μονοκατοικίες, καφετέριες, φούρνους, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, χώρους μαζικής εστίασης, σχολεία κ.α. Χρησιμοποιούμε τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλή ποντικοφάρμακα της αγοράς για την οριστική λύση του προβλήματος. Τα ποντικοφάρμακα τοποθετούνται σε ανθεκτικούς δολωματικούς σταθμούς (με κλείδωμα) για την ασφάλεια των ανθρώπων και των κατοικίδιων.
Οφέλη:
Οριστική απαλλαγή από ποντίκια και αρουραίους τα οποία προξενούν προβλήματα στην υγεία μας αλλά και στη καθημερινότητα μας. Απρόσκοπτη λειτουργία όλων των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος και τήρηση του φακέλου παρασιτοκτονίας που επιβάλλεται να έχουν με βάση την ελληνική νομοθεσία. Εγγυημένο αποτέλεσμα καθώς η εφαρμογή γίνεται από υπεύθυνο γεωπόνο, ειδικά εκπαιδευμένο στην καταπολέμηση παρασίτων, όπως αυτή περιγράφεται στις διατάξεις της ΚΥΑ 323/4883 (ΦΕΚ 163Β’/22-1-2015) εναρμονισμένα με το Ν.4235/2014 (ΦΕΚ 32 Α΄) ακολουθώντας τις αρχές HACCP.
Πώς γίνεται:
Επικοινωνήστε μαζί μας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και μαζί θα βρούμε τη οριστική του λύση στην οικονομικότερη τιμή.  Η επιχείρηση μας εγγυάται για την ποιότητα των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσει και την αποτελεσματικότητα για τις υπηρεσίες μυοκτονίας που θα εφαρμόσει. Παρέχουμε πιστοποιητικό απεντόμωσης και μυοκτονίας είτε σε ιδιώτες πχ. πολυκατοικίες, είτε σε επαγγελματίες πχ. φούρνους, καταστήματα κ.α.

Ενδεικτικό Κοστολόγιο:

– Μυοκτονία Μονοκατοικίας έως 150 τ.μ. στην Ανατολική Αττική: 80,00€ πλέον φ.π.α..

(αφορά τον έλεγχο του χώρου και τη τοποθέτηση 8 δολωματικών σταθμών με τρωκτικοκτόνα)

Ζητήστε Προσφορά!
Μπορείτε να ζητήσετε προσφορά για υπηρεσίες μυοκτονίας, εντός Αττικής, πατώντας το κουμπί για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία (ώρες καταστημάτων) ή συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
ΣΤΕΙΛΤΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άλλες υπηρεσίες...