Υπηρεσίες μυοκτονίας για ιδιώτες και εταιρείες

Υπηρεσίες μυοκτονίας για ιδιώτες και εταιρείες

Το κατάστημα μας παρέχει υπηρεσίες μυοκτονίας για κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, αποθήκες, ξενοδοχεία κ.α. με σύγχρονες και διακριτικές μεθόδους.

Εφαρμόζουμε το Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (IPM) για την πρόληψη και τον πλήρη έλεγχο των παρασίτων σε ξενοδοχεία, χώρους επεξεργασίας τροφίμων κ.α.

Πού απευθύνεται:
Σε ξενοδοχεία, διαμερίσματα, μονοκατοικίες, καφετέριες, φούρνους, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, χώρους μαζικής εστίασης, σχολεία κ.α. Χρησιμοποιούμε τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλή ποντικοφάρμακα της αγοράς για την οριστική λύση του προβλήματος. Τα ποντικοφάρμακα τοποθετούνται σε ανθεκτικούς δολωματικούς σταθμούς (με κλείδωμα) για την ασφάλεια των ανθρώπων και των κατοικίδιων.
Οφέλη:
Οριστική απαλλαγή από ποντίκια και αρουραίους τα οποία προξενούν προβλήματα στην υγεία μας αλλά και στη καθημερινότητα μας. Απρόσκοπτη λειτουργία όλων των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος και τήρηση του φακέλου παρασιτοκτονίας που επιβάλλεται να έχουν με βάση την ελληνική νομοθεσία. Εγγυημένο αποτέλεσμα καθώς η εφαρμογή γίνεται από υπεύθυνο γεωπόνο, ειδικά εκπαιδευμένο στην καταπολέμηση παρασίτων, όπως αυτή περιγράφεται στις διατάξεις της ΚΥΑ 323/4883 (ΦΕΚ 163Β’/22-1-2015) εναρμονισμένα με το Ν.4235/2014 (ΦΕΚ 32 Α΄) ακολουθώντας τις αρχές HACCP.
Πώς γίνεται:
Επικοινωνήστε μαζί μας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και μαζί θα βρούμε τη οριστική του λύση στην οικονομικότερη τιμή.  Η επιχείρηση μας εγγυάται για την ποιότητα των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσει και την αποτελεσματικότητα για τις υπηρεσίες μυοκτονίας που θα εφαρμόσει. Παρέχουμε πιστοποιητικό απεντόμωσης και μυοκτονίας είτε σε ιδιώτες πχ. πολυκατοικίες, είτε σε επαγγελματίες πχ. φούρνους, καταστήματα κ.α.

Ενδεικτικό Κοστολόγιο:

– Μυοκτονία Μονοκατοικίας έως 150 τ.μ. στην Ανατολική Αττική: 80,00€ πλέον φ.π.α..

(αφορά τον έλεγχο του χώρου και τη τοποθέτηση 8 δολωματικών σταθμών με τρωκτικοκτόνα)

Ζητήστε Προσφορά!
Μπορείτε να ζητήσετε προσφορά για υπηρεσίες μυοκτονίας, εντός Αττικής, πατώντας το κουμπί για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία (ώρες καταστημάτων) ή συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
ΣΤΕΙΛΤΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άλλες υπηρεσίες...