Υπηρεσίες απεντόμωσης και απολύμανσης

Υπηρεσίες απεντόμωσης και απολύμανσης

Το κατάστημα μας παρέχει υπηρεσίες απεντόμωσης και απολύμανσης κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων, αποθηκών κ.α. με σύγχρονες και διακριτικές μεθόδους.

Εφαρμόζουμε το Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (IPM) για την πρόληψη και τον πλήρη έλεγχο των παρασίτων σε ξενοδοχεία, χώρους επεξεργασίας τροφίμων κ.α.

Πού απευθύνεται:
Σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες, καφετέριες, φούρνους, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, χώρους μαζικής εστίασης, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. Χρησιμοποιούμε τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα της αγοράς για την οριστική λύση του προβλήματος. Τα εντομοκτόνα εφαρμόζονται με ψεκασμό, με gel είτε με υποκαπνισμό αναλόγως την περίπτωση. Ειδικά για την εξόντωση των κοριών σε στρώματα χρησιμοποιούμε υπέρθερμο ξηρό ατμό (180ºC) ο οποίος βγαίνει από ειδική συσκευή με παγκόσμια πατέντα.
Οφέλη:
Οριστική απαλλαγή από ιπτάμενα και βαδιστικά έντομα τα οποία προξενούν προβλήματα στην υγεία μας αλλά και στη καθημερινότητα μας. Απρόσκοπτη λειτουργία όλων των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος και τήρηση του φακέλου παρασιτοκτονίας που επιβάλλεται να έχουν με βάση την ελληνική νομοθεσία. Εγγυημένο αποτέλεσμα καθώς η εφαρμογή γίνεται από υπεύθυνο γεωπόνο, ειδικά εκπαιδευμένο στην καταπολέμηση παρασίτων, όπως αυτή περιγράφεται στις διατάξεις της ΚΥΑ 323/4883 (ΦΕΚ 163Β’/22-1-2015) εναρμονισμένα με το Ν.4235/2014 (ΦΕΚ 32 Α΄) ακολουθώντας τις αρχές HACCP.
Πώς γίνεται:
Επικοινωνήστε μαζί μας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και μαζί θα βρούμε τη οριστική του λύση στην οικονομικότερη τιμή.  Η επιχείρηση μας εγγυάται για την ποιότητα των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσει και την αποτελεσματικότητα για όλες τις υπηρεσίες απεντόμωσης και απολύμανσης που θα εφαρμόσει. Παρέχουμε πιστοποιητικό απεντόμωσης και μυοκτονίας είτε σε ιδιώτες πχ. πολυκατοικίες, είτε σε επαγγελματίες πχ. φούρνους, καταστήματα κ.α.

Άλλες υπηρεσίες...

5% Έκπτωση με την εγγραφή σας στο Newsletter μας!Επιπλέον, θα λαμβάνετε 1 φορά το μήνα στο email σας, νέα προϊόντα και tips για τον κήπο και τον αγρό, καθώς και προσφορές!

Κερδίστε 5% Έκπτωση με την εγγραφή σας στο Newsletter μας!