Κατασκευή και συντήρηση κήπων Αττική

Κατασκευή και συντήρηση κήπων Αττική

Το κατάστημα μας αναλαμβάνει τη κατασκευή και συντήρηση κήπων. Παρέχουμε τον σωστό σχεδιασμό και τη κατασκευή του κήπου ή του μπαλκονιού σας. 

Πού απευθύνεται:
Σε όσους επιθυμούν να φτιάξουν ή να συντηρήσουν τον κήπο και να διαμορφώσουν το μπαλκόνι τους. Επίσης, αναλαμβάνουμε κήπους πολυκατοικιών, εταιρίες και χώρους εστίασης που διαθέτουν κήπο. Επιπρόσθετα, αναλαμβάνουμε τη περιποίηση του γκαζόν, κλάδεμα δένδρων, αρχιτεκτονική τοπίου, καθαρισμό οικοπέδων κ.α. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο τον νομό Αττικής.
Οφέλη:
Καθημερινά απολαμβάνετε τον κήπο και το μπαλκόνι σας χωρίς κόπο και στην οικονομικότερη τιμή. Εγγυημένο αποτέλεσμα χάρη στο εξειδικευμένο συνεργείο κηπουρών μας με πολυετή εμπειρία.
Πώς γίνεται:
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες του κήπου σας (σχεδιασμός, κατασκευή, συντήρηση κήπου-βεράντας). Χωρίς επιβάρυνση, επισκεπτόμαστε άμεσα τον χώρο σας και σας προτείνουμε λύσεις. Η πολυετής εμπειρία μας στη κατασκευή και συντήρηση κήπων εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα στην οικονομικότερη τιμή. Επίσης, αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του κήπου με το μήνα ή ανά επίσκεψη.
Ζητήστε Προσφορά!
Μπορείτε να ζητήσετε προσφορά για υπηρεσίες κατασκευής και συντήρησης κήπων, εντός Αττικής, πατώντας το κουμπί για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία (ώρες καταστημάτων) ή συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
ΣΤΕΙΛΤΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άλλες υπηρεσίες...