Αυτόματο πότισμα για κήπους και κτήματα

Αυτόματο πότισμα για κήπους και κτήματα

Το κατάστημα μας παρέχει ότι χρειάζεστε για το αυτόματο πότισμα της βεράντας, του κήπου ή του κτήματος σας.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε τον σωστό σχεδιασμό, τη προμήθεια και την τοποθέτηση του αυτόματου ποτίσματος στον χώρο σας.

Πού απευθύνεται:
Σε ιδιώτες που ενδιαφέρονται για το σωστό πότισμα των φυτών τους χωρίς σπατάλη νερού. Σε αγρότες που επιθυμούν να τοποθετήσουν ή να αλλάξουν το σύστημα άρδευσης των καλλιεργειών τους.
Οφέλη:
Σωστό πότισμα των φυτών του κήπου και του κτήματος. Πότισμα σωστά ρυθμισμένο ώστε να μην έχετε καμία έγνοια ακόμα και όταν λείπετε για διακοπές. Μέγιστη οικονομία σε νερό καθώς διορθώνουμε τις απώλειες εξαιτίας βλαβών του δικτύου ποτίσματος και προσφέρουμε στα φυτά τη ποσότητα νερού που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Πώς γίνεται:
Σας περιμένουμε να συζητήσουμε τις ανάγκες ποτίσματος του κήπου-κτήματος σας (σχεδιασμός, τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος). Χωρίς επιβάρυνση, επισκεπτόμαστε άμεσα τον χώρο σας και σας προτείνουμε λύσεις. Η πολυετής εμπειρία μας στο αυτόματο πότισμα εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα στην οικονομικότερη τιμή.
Ζητήστε Προσφορά!
Μπορείτε να ζητήσετε προσφορά για υπηρεσίες αυτόματο πότισμα για κήπους και κτήματα, εντός Αττικής, πατώντας το κουμπί για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία (ώρες καταστημάτων) ή συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
ΣΤΕΙΛΤΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άλλες υπηρεσίες...