Απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Το κατάστημά μας παρέχει την υπηρεσία απεντόμωσης κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων, αποθηκών κ.α. με σύγχρονες και διακριτικές μεθόδους.

Πού απευθύνεται:
Σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες, καφετέριες, φούρνους, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, χώρους μαζικής εστίασης, σχολεία κ.α. Χρησιμοποιούμε τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα της αγοράς για την οριστική λύση του προβλήματος. Τα εντομοκτόνα εφαρμόζονται με ψεκασμό είτε με gel αναλόγως την περίπτωση.
Οφέλη:
Οριστική απαλλαγή από ιπτάμενα και βαδιστικά έντομα τα οποία προξενούν προβλήματα στην υγεία μας αλλά και στη καθημερινότητά μας. Ξεγνοιάστε από κατσαρίδες, κουνούπια, ψύλλους, μυρμήγκια, μύγες, ξυλοφάγα έντομα κ.α.
Πώς γίνεται:
Κατά την επίσκεψή σας στο κατάστημά μας συζητάμε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και μαζί βρίσκουμε τη λύση που σας ταιριάζει. Η επιχείρησή μας εγγυάται γραπτώς για την ποιότητα των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσει και για την αποτελεσματικότητα της απεντόμωσης. Παρέχουμε πιστοποιητικό απεντόμωσης είτε σε ιδιώτες είτε σε επαγγελματίες πχ. φούρνους, καταστήματα κ.α.

Άλλες υπηρεσίες...