Αναγνώριση ασθενειών και εχθρών των φυτών

Αναγνώριση ασθενειών και εχθρών των φυτών

Το κατάστημα μας παρέχει την αναγνώριση ασθενειών και εχθρών των φυτών.

Πού απευθύνεται:
Σε επαγγελματίες (αγρότες, κηπουρούς) καθώς και σε ερασιτέχνες οι οποίοι επιθυμούν να αντιμετωπίσουν σωστά την ασθένεια, τροφοπενία ή τους εχθρούς των φυτών τους (καλλωπιστικά, κηπευτικά, δένδρα).
Οφέλη:
H έγκαιρη αναγνώριση ασθενειών και εχθρών των φυτών βοηθά στην καλύτερη αντιμετώπιση τους με αποτέλεσμα να έχουμε όμορφα και παραγωγικά φυτά στον κήπο ή στο κτήμα μας όλο το χρόνο. Χάρη στη μεγάλη εμπειρία μας, σας προτείνουμε βιολογικές ή χημικές λύσεις στην οικονομικότερη τιμή.
Πώς γίνεται:
Μας φέρνετε στο κατάστημα τα προσβεβλημένα μέρη (φύλλα, ρίζα, βλαστός, καρπός) από το φυτό που θέλετε να εξετάσουμε. Μετά την αναγνώριση της ασθένειας-τροφοπενίας-εχθρού, σας προτείνουμε τρόπους αντιμετώπισης πχ. λίπασμα, γεωργικό φάρμακο κλπ. Σε περίπτωση που προμηθευτείτε από εμάς τα προτεινόμενα προϊόντα το κόστος της υπηρεσίας (10 ευρώ+φπα) σας το προσφέρουμε δωρεάν! Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται και εξ αποστάσεως με αποστολή φωτογραφιών και άλλων πληροφοριών μέσω email!

Άλλες υπηρεσίες...

5% Έκπτωση με την εγγραφή σας στο Newsletter μας!Επιπλέον, θα λαμβάνετε 1 φορά το μήνα στο email σας, νέα προϊόντα και tips για τον κήπο και τον αγρό, καθώς και προσφορές!

Κερδίστε 5% Έκπτωση με την εγγραφή σας στο Newsletter μας!