Ανάλυση Νερού άρδευσης

Ανάλυση Νερού άρδευσης

Το 90% και πλέον ενός ψεκαστικού διαλύματος αποτελείται από νερό (συνήθως γεώτρησης). Σπάνια δίνουμε σημασία στη ποιότητα του νερού το οποίο επηρεάζει σημαντικά την αποτελεσματικότητα ενός ψεκασμού.

Το κατάστημά μας παρέχει την υπηρεσία μέτρησης της ηλεκτρικής αγωγιμότητας και του PH του ψεκαστικού νερού καθώς και τη δυνατότητα διόρθωσής του.

Πού απευθύνεται:
Σε επαγγελματίες (παραγωγούς, κηποτέχνες) και σε ερασιτέχνες οι οποίοι επιθυμούν να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο τη δυναμική των γεωργικών φαρμάκων και των λιπασμάτων που χρησιμοποιούν. Επίσης σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν αν το νερό της γεώτρησης τους είναι κατάλληλο για πότισμα.
Οφέλη:
Μέγιστη αποτελεσματικότητα των ψεκασμών με γεωργικά φάρμακα και διαφυλλικά λιπάσματα καθώς και οικονομία στο κόστος των ψεκασμών. Επιλογή φυτών κατάλληλων για το νερό ποτίσματος που διαθέτουμε.
Πώς γίνεται:
Κατά την επίσκεψή σας στο κατάστημά μας σάς ενημερώνουμε για τον τρόπο λήψης δείγματος νερού ανάλογα με τα φυτά που διαθέτετε στον κήπο ή στο κτήμα σας. Επιπλέον, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς τη δειγματοληψία για τη δική σας διευκόλυνση. Στη συνέχεια προχωράμε στην ανάλυσή του την οποία σας τη παραδίδουμε γραπτώς μαζί με τις προτάσεις διόρθωσης του PH.

Άλλες υπηρεσίες...