Ανάλυση Νερού

Ανάλυση Νερού

Το 90% και πλέον ενός ψεκαστικού υγρού αποτελείται από νερό (συνήθως γεώτρησης). Σπάνια δίνουμε σημασία στη ποιότητα του νερού το οποίο επηρεάζει σημαντικά την αποτελεσματικότητα ενός ψεκασμού.

Το κατάστημά μας παρέχει την υπηρεσία μέτρησης της ηλεκτρικής αγωγιμότητας και του PH του ψεκαστικού νερού καθώς και τη δυνατότητα διόρθωσής του.

Πού απευθύνεται:
Σε επαγγελματίες (παραγωγούς, κηποτέχνες) και σε ερασιτέχνες οι οποίοι επιθυμούν να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο τη δυναμική των γεωργικών φαρμάκων και των λιπασμάτων που χρησιμοποιούν.
Οφέλη:
Μέγιστη αποτελεσματικότητα των ψεκασμών με γεωργικά φάρμακα και διαφυλλικά λιπασμάτα καθώς και οικονομία στο κόστος των ψεκασμών.
Πώς γίνεται:
Κατά την επίσκεψή σας στο κατάστημά μας σάς ενημερώνουμε για τον τρόπο λήψης δείγματος νερού ανάλογα με τα φυτά που διαθέτετε στον κήπο ή στο κτήμα σας. Επιπλέον, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς τη δειγματοληψία για τη δική σας διευκόλυνση. Στη συνέχεια προχωράμε στην ανάλυσή του την οποία σας τη παραδίδουμε γραπτώς μαζί με τις προτάσεις διόρθωσης του PH.

Άλλες υπηρεσίες...