Ανάλυση νερού άρδευσης και ψεκασμών

Ανάλυση νερού άρδευσης και ψεκασμών

Το κατάστημα μας παρέχει την ανάλυση νερού άρδευσης. Συγκεκριμένα μετράμε την ηλεκτρική αγωγιμότητα και το pH του νερού και παρουσιάζουμε προτάσεις διόρθωσης του.

Πού απευθύνεται:
Σε επαγγελματίες (αγρότες, κηπουρούς κλπ.) και σε ερασιτέχνες οι οποίοι  ενδιαφέρονται να μάθουν αν το νερό της γεώτρησης τους είναι κατάλληλο για πότισμα. Επίσης σε όσους επιθυμούν να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο τη δυναμική των γεωργικών φαρμάκων και των λιπασμάτων που χρησιμοποιούν. Το 90% και πλέον ενός ψεκαστικού διαλύματος αποτελείται από νερό (συνήθως γεώτρησης). Σπάνια δίνουμε σημασία στη ποιότητα του νερού το οποίο επηρεάζει σημαντικά την αποτελεσματικότητα ενός ψεκασμού.
Οφέλη:
Επιλογή φυτών κατάλληλων για το νερό άρδευσης που διαθέτουμε. Μέγιστη αποτελεσματικότητα των ψεκασμών με γεωργικά φάρμακα και διαφυλλικά λιπάσματα καθώς και οικονομία στο κόστος των ψεκασμών.
Πώς γίνεται:
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο λήψης δείγματος νερού ανάλογα με τα φυτά που διαθέτετε στον κήπο ή στο κτήμα σας. Στη συνέχεια προχωράμε στην ανάλυση νερού την οποία σας τη παραδίδουμε γραπτώς μαζί με τις προτάσεις διόρθωσης της αλατότητας του. Σε περίπτωση που προμηθευτείτε από εμάς τα προτεινόμενα προϊόντα το κόστος για την ανάλυση νερού (20 ευρώ+ΦΠΑ) σας το προσφέρουμε δωρεάν! Μπορείτε να μας στείλετε το δείγμα και μέσω courier και να σας απαντήσουμε μέσω email!

Άλλες υπηρεσίες...

10% Έκπτωση με την εγγραφή σας στο Newsletter μας!Επιπλέον, θα λαμβάνετε 1 φορά το μήνα στο email σας, νέα προϊόντα και tips για τον κήπο και τον αγρό, καθώς και προσφορές!

Κερδίστε 10% Έκπτωση με την εγγραφή σας στο Newsletter μας!