Ανάλυση εδάφους και προτάσεις βελτίωσης του

Ανάλυση εδάφους και προτάσεις βελτίωσης του

Το κατάστημα μας παρέχει την ανάλυση εδάφους από το χώμα του κήπου ή του κτήματος σας.

Σας ενημερώνουμε γρήγορα και σωστά για τις τιμές του pH, του αζώτου, του φωσφόρου και του καλίου του υπό εξέταση δείγματος.

Πού απευθύνεται:
Σε επαγγελματίες (αγρότες, κηπουρούς) και σε ερασιτέχνες οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν το έδαφος του κτήματος και του κήπου τους. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, σας προτείνουμε λύσεις βελτίωσης της γονιμότητας του εδάφους για να έχετε μεγάλες αποδόσεις από τα φυτά σας.
Οφέλη:
Όμορφα και παραγωγικά φυτά στον κήπο ή στο κτήμα μας όλο το χρόνο. Επιπλέον, πετυχαίνουμε αύξηση της παραγωγικότητας του εδάφους και οικονομία στο κόστος των λιπασμάτων.
Πώς γίνεται:
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώνουμε για τον τρόπο λήψης δείγματος εδάφους ανάλογα με τα φυτά που διαθέτετε στον κήπο ή στο κτήμα σας. Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς τη δειγματοληψία για τη δική σας διευκόλυνση (Μεσόγεια Αττικής). Στη συνέχεια προχωράμε στην ανάλυση του, την οποία σας παραδίδουμε γραπτώς μαζί με τις προτάσεις λιπάνσεως αναλόγως καλλιέργειας. Σε περίπτωση που προμηθευτείτε από εμάς τα προτεινόμενα προϊόντα το κόστος για την ανάλυση εδάφους (30 ευρώ+ΦΠΑ) σας το προσφέρουμε δωρεάν! Μπορείτε να μας στείλετε το δείγμα και μέσω courier και να σας απαντήσουμε μέσω email!

Άλλες υπηρεσίες...

5% Έκπτωση με την εγγραφή σας στο Newsletter μας!Επιπλέον, θα λαμβάνετε 1 φορά το μήνα στο email σας, νέα προϊόντα και tips για τον κήπο και τον αγρό, καθώς και προσφορές!

Κερδίστε 5% Έκπτωση με την εγγραφή σας στο Newsletter μας!