Το κατάστημα μας παρέχει την ανάλυση εδάφους από το χώμα του κήπου ή του κτήματος σας.

Σας ενημερώνουμε γρήγορα και σωστά για τις τιμές του pH, του αζώτου, του φωσφόρου και του καλίου του υπό εξέταση δείγματος.

Πού απευθύνεται:

Σε επαγγελματίες (αγρότες, κηπουρούς) και σε ερασιτέχνες οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν το έδαφος του κτήματος και του κήπου τους. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, σας προτείνουμε λύσεις βελτίωσης της γονιμότητας του εδάφους για να έχετε μεγάλες αποδόσεις από τα φυτά σας.

Οφέλη:

Όμορφα και παραγωγικά φυτά στον κήπο ή στο κτήμα μας όλο το χρόνο. Επιπλέον, πετυχαίνουμε αύξηση της παραγωγικότητας του εδάφους και οικονομία στο κόστος των λιπασμάτων.

Πώς γίνεται:

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώνουμε για τον τρόπο λήψης δείγματος εδάφους ανάλογα με τα φυτά που διαθέτετε στον κήπο ή στο κτήμα σας. Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς τη δειγματοληψία για τη δική σας διευκόλυνση (Μεσόγεια Αττικής). Στη συνέχεια προχωράμε στην ανάλυση του, την οποία σας παραδίδουμε γραπτώς μαζί με τις προτάσεις λιπάνσεως αναλόγως καλλιέργειας.

Ενδεικτικό Κοστολόγιο:

Το κόστος ανάλυσης εδάφους με δικά μας προϊόντα ανάλυσης: 30 ευρώ πλέον φ.π.α.

(Το δείγμα μπορείτε να το στείλετε μέσω courier και να σας απαντήσουμε μέσω email)

Ζητήστε Προσφορά

Μπορείτε να ζητήσετε προσφορά για υπηρεσίες ανάλυσης εδάφους και προτάσεις βελτίωσης του, πατώντας το κουμπί για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία (ώρες καταστημάτων) ή συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ

  Skroutz Partner
  Αξιολογήσεις

  Με 127+ αξιολογήσεις στην πλατφόρμα Skroutz και μέσο όρο ικανοποίησης πελατών 4,9 αξίζει να μας εμπιστευθείτε.

  Google
  Αξιολογήσεις

  Με 124+ αξιολογήσεις και μέσο όρο 4,8 από πελάτες μας πιστεύουμε ότι αξίζει να διαβάσετε γιατί μας προτιμούν για τις αγορές τους.

  Best Price Partner
  Αξιολογήσεις

  Με βαθμολογία 5.0 στο Best Price αξίζει να διαβάσετε τι κάνουμε καλά και μας προτιμούν οι αγοραστές του.

  Facebook
  Αξιολογήσεις

  Με βαθμολογία 5.0 από 22+ χρήστες του Facebook είναι ένας επιπλέον λόγος για να μας επιλέξετε για τις αγορές σας.

  BRANDS

  Main Menu