Κοριοί, Ακάρεα, Μικρόβια-Οικολογική αντιμετώπιση

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΡΙΩΝ

Δυστυχώς, αρκετοί από εμάς έχουν έρθει αντιμέτωποι με κοριούς είτε στο κρεβάτι του σπιτιού τους είτε στο ξενοδοχείο. Οι κοριοί ευθύνονται για άσθμα, νευρικές διαταραχές, αϋπνίες, αλλεργικές αντιδράσεις ενώ επιστήμονες τους συνδέουν με τη μετάδοση σοβαρών ασθενειών όπως η ηπατίτιδα Β. Τρέφονται τη νύχτα, ζουν μέχρι 3 χρόνια, αντέχουν για μήνες χωρίς τροφή και επειδή εκκρίνουν αναισθητική ουσία δεν γίνεται αισθητό το τσίμπημα τους. Οι κοριοί βρίσκονται στα κρεβάτια, κομοδίνα, ντουλάπες, πίσω από κάδρα, πρίζες κ.α. Επομένως, η επιτυχημένη αντιμετώπιση του προβλήματος βασίζεται στην έγκαιρη και σωστή ανίχνευση τους.

Τέτοιου είδους αναγνώριση μπορεί να πραγματοποιηθεί από γεωπόνο με εμπειρία στη σωστή καταπολέμηση τους. Η καταπολέμηση μπορεί να πραγματοποιηθεί με χημικά μέσα ή με τη χρήση υπέρθερμου ξηρού ατμού. Η εταιρεία μας σας παρουσιάζει την καλύτερη λύση, τεχνολογικά και οικολογικά, για να αντιμετωπίσετε ριζικά το πρόβλημα των κοριών. Χρησιμοποιούμε υπέρθερμο ξηρό ατμό (180ºC) ο οποίος βγαίνει από ειδική συσκευή με παγκόσμια πατέντα! Η ροή του υπέρθερμου ξηρού ατμού καταπολεμά τους κοριούς, τα ακάρεα και τα μικρόβια σε όποιο στάδιο ανάπτυξης και αν βρίσκονται. Αξίζει να τονισθεί πως μια επιτυχημένη καταπολέμηση των κοριών πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο διότι υπάρχει κίνδυνος επανεμφάνισης τους.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου:

Α) Άμεση εξόντωση των κοριών, ακάρεων και μικροβίων.

Β) Εφαρμογή στον χώρο του προβλήματος.

Γ) Οικολογική καταπολέμηση χωρίς χημικά υπολείμματα.

Δ) Άμεση παράδοση του χώρου εφαρμογής.

Ε) Φιλικό στους ανθρώπους και τα κατοικίδια.

ΣΤ) Εφαρμόζεται σε ξενοδοχεία, ξενώνες, νοσοκομεία, σπίτια, παιδικούς σταθμούς, γηροκομεία κ.λ.π.

Υπενθυμίζεται πως ο καθαρισμός των στρωμάτων, σε ετήσια βάση με μηχανήματα όπως η συγκεκριμένη συσκευή είναι υποχρεωτικός στα ξενοδοχεία όλης της χώρας (ΦΕΚ 20/10/2016 παρ. 4.27).

Στην επιχείρηση ΄΄ΓΕΩΠΟΝΟΣ΄΄ εξειδικευόμαστε στην επιτυχημένη καταπολέμηση των κοριών σε κατοικίες και ξενοδοχεία καθώς γνωρίζουμε άριστα  το συγκεκριμένο αντικείμενο και έχουμε και τα κατάλληλα μέσα να το αντιμετωπίσουμε. Πατήστε εδώ για να δείτε τα βιοκτόνα σκευάσματα που διαθέτουμε

Main Menu