Τρόποι Αποστολής

Τρόποι αποστολής

Υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής-παραλαβής:

1) Παραλαβή από το κατάστημα μας που βρίσκεται επί της οδού Κ. Παπαδημητρίου 40 στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής.

2) Παράδοση στην πόρτα σας με ΕΛΤΑ Courier (1-3 ημέρες) για παραγγελία βάρους έως 15 κιλά. Τα έξοδα αποστολής είναι 2.2€ μέχρι 2 κιλά και ισχύει για όλη την Ελλάδα. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.00 €. Αν επιθυμείτε να πληρώσετε με μετρητά το courier ισχύει η επιβάρυνση του κόστους αντικαταβολής 2.5€.

3) Για παραγγελία βάρους μεγαλύτερη από 15 κιλά θα τη παραδίδουμε στη μεταφορική εταιρεία που θα μας υποδείξετε (τηλεφωνικώς ή στις σημειώσεις της παραγγελίας) αρκεί να βρίσκεται εντός κέντρου Αθηνών. Αλλιώς μπορείτε να τη παραλάβετε από τη μεταφορική εταιρεία ΄΄ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ΄΄ (Ορφέως 150, Βοτανικός, 2103411917) εντός 2 ημερών από την αποστολή της από εμάς. Τα έξοδα αποστολής από το κατάστημα μας μέχρι την έδρα της μεταφορικής σας στην Αθήνα ή τον ΄΄ΠΟΛΥΜΕΡΟ΄΄ είναι 4 ευρώ για κάθε σακί-δέμα (15-25 κιλά). Αν για παράδειγμα η παραγγελία σας είναι 100 κιλά τότε η χρέωση είναι 4 δέματαx4 ευρώ=16 ευρώ. Για μεγάλες παραγγελίες (πολλά σακιά ή δέματα) υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς τους σε παλέτα μέχρι την έδρα της μεταφορικής σας στην Αθήνα ή τον ΄΄ΠΟΛΥΜΕΡΟ΄΄  με χρέωση 40 ευρώ ανά παλέτα. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής στη μεταφορική εταιρεία!

Σημειώσεις:

*Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. Θα χρειαστεί να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας και του κόστους αποστολής σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες για να εκτελεστεί η παραγγελία. Εξαίρεση αποτελούν οι αντικαταβολές με τα ΕΛΤΑ Courier!

*Σε ορισμένες περιπτώσεις προϊόντων, το βάρος τους έχει υπολογιστεί με βάση τον όγκο τους. Αυτό συμβαίνει γιατί όλες οι υπηρεσίες courier χρεώνουν και τον όγκο της συσκευασίας. 

* Η αποστολή όλων των φυτών (κηπευτικά-καλλωπιστικά) πραγματοποιείται μόνο με μεταφορική εταιρεία και όχι με ΕΛΤΑ Courier.

* Τα στοιχεία χρέωσης-αποστολής είναι υποχρεωτικά για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η παραγγελία σας. Αν έχετε επιλέξει ως τρόπο παραλαβής ΄΄από το κατάστημα΄΄ ή το ΄΄πρακτορείο ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ΄΄ ισχύουν οι περιπτώσεις 1 και 3 και όχι η παράδοση στα στοιχεία αποστολής.