Τρόποι αποστολής-παραλαβής

Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Υπάρχουν 4 τρόποι αποστολής-παραλαβής (αφορούν την Ελλάδα):

1) Παραλαβή από το κατάστημα μας που βρίσκεται επί της οδού Κ. Παπαδημητρίου 40 στο Μαρκόπουλο Μεσογείων Αττικής. Αφορά προπληρωμένες παραγγελίες μέσω eshop. Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα σας καλέσουμε για να την παραλάβετε.

2) Παράδοση στην πόρτα σας με ΕΛΤΑ Courier ή SPEEDEX (1-3 ημέρες) για παραγγελία βάρους έως 25 κιλά. Τα έξοδα αποστολής είναι 2.8€ μέχρι 2 κιλά και ισχύουν για όλη την Ελλάδα. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.00 €. Αν επιθυμείτε να πληρώσετε με μετρητά το courier ισχύει η επιβάρυνση του κόστους αντικαταβολής 2.5€.

3) Παραλαβή από θυρίδα (locker) της BOX NOW (1-3 ημέρες) για παραγγελία βάρους έως 18 κιλά και μικρών διαστάσεων δέματος (μέγιστες διαστάσεις 62 x 45 x 36 εκ). Τα έξοδα αποστολής είναι 1€ μέχρι και τον Σεπτέμβριο και ισχύουν για όλη την Ελλάδα. Αν επιθυμείτε να πληρώσετε με κάρτα στο LOCKER ισχύει η επιβάρυνση του κόστους αντικαταβολής 2.5€.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 60€ έως 18kg & Μικρά Δέματα (62x45x36 εκ.) με BOX NOW!

Η BOX NOW ως τρόπος παραλαβής στο check out σου επιτρέπει να παραλάβεις μόνος σου το δέμα σου ό,τι ώρα θες σε ένα από τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής BOX NOW Locker κοντά στο σπίτι σου ή στη δουλειά σου.

Πλεονεκτήματα:

Δεν χρειάζεται πια να περιμένεις για να λάβεις το δέμα σου, σε περιμένει αυτό.

 Παράλαβέ το ό,τι ώρα θες: Tα ΒΟΧ ΝΟW Locker (Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής) λειτουργούν 24ώρες το 24ωρο

 Παράλαβέ το γρήγορα: Eντός 24 ωρών σε όλη την Ελλάδα*

 Πλήρωσε λιγότερα για περισσότερα: Οικονομικές τιμές μεταφορικών για παράδοση εντός 24 ωρών, με ενιαία ογκομετρική χρέωση ανά παραγγελία.

Πως λειτουργεί βήμα-βήμα:

– Επίλεξε την BOX NOW ως τρόπο παράδοσης στο check-out.

– Επίλεξε το BOX NOW Locker που προτιμάς στο χάρτη.

– Με την παράδοση του δέματος στο Locker, λαμβάνεις μήνυμα με το PIN που ανοίγει την BOX NOW θυρίδα.

4) Για παραγγελία βάρους από 18-25 κιλά μπορείτε να τη παραλαβετε από τη μεταφορική εταιρεία ΚΙΦΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (2103461700, info@kifa.gr) ή συνεργαζόμενη με αυτή εταιρεία (1-5 ημέρες). Τα έξοδα αποστολής από το κατάστημα μας μέχρι την πλησιέστερη, σε εσάς, έδρα της μεταφορικής είναι 10 ευρώ για κάθε σακί-δέμα (18-25 κιλά). Αν για παράδειγμα η παραγγελία σας είναι μέχρι 100 κιλά τότε η χρέωση είναι 4 δέματα x10 ευρώ=40 ευρώ. Για μεγάλες παραγγελίες 100-1600 κιλά (πολλά σακιά ή δέματα) υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς τους σε παλέτα με χρέωση 50 ευρώ ανά παλέτα. Για πάνω από 1.600 κιλά έως 3.200 κιλά υπολογίζεται 2η παλέτα με επιπλέον κόστος 50 ευρώ και ανεβαίνει κατά 50 ευρώ για κάθε επιπλέον παλέτα. Σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές πχ. νησιά ο πελάτης πληρώνει εξ’ ολοκλήρου το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο του στην Αθήνα μέχρι το νησί του. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής στη μεταφορική εταιρεία!

  • Παράδοση στην πόρτα σας στην Κύπρο με KRONOS EXPRESS (4-10 ημέρες) για παραγγελία βάρους έως 25 κιλά. Τα έξοδα αποστολής είναι 10€ μέχρι 2 κιλά, 19.9μέχρι 9 κιλά, 23.9μέχρι 14 κιλά, 29.9μέχρι 19 κιλά, 44.9μέχρι 24 κιλά, 57.9μέχρι 25 κιλά. Αφορά αποκλειστικά προπληρωμένες παραγγελίες με κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα (ενδεχόμενες χρεώσεις των τραπεζών βαρύνουν τον πελάτη αποκλειστικά)

Σημειώσεις:

*Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. Θα χρειαστεί να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας και του κόστους αποστολής σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες για να εκτελεστεί η παραγγελία. Εξαίρεση αποτελούν οι αντικαταβολές με τα ΕΛΤΑ Courier ή SPEEDEX!

*Στις περισσότερες περιπτώσεις προϊόντων, το βάρος τους έχει υπολογιστεί και με βάση τον όγκο τους. Αυτό συμβαίνει γιατί όλες οι υπηρεσίες courier χρεώνουν και τον όγκο της συσκευασίας. 

* Η αποστολή όλων των φυτών (κηπευτικά-καλλωπιστικά) πραγματοποιείται μόνο με μεταφορική εταιρεία και όχι με Courier.

* Τα στοιχεία χρέωσης-αποστολής είναι υποχρεωτικά για να μας αποστείλετε με επιτυχία τη παραγγελία σας. Αν έχετε επιλέξει ως τρόπο παραλαβής ΄΄από το κατάστημα Γεωπόνος΄΄ ή ΄΄παραλαβή από μεταφορική εταιρεία΄΄ δεν ισχύει η παράδοση στα στοιχεία αποστολής!

  • Δωρεάν μεταφορικά για Αττική (σε δρόμο που μπορεί να περάσει το φορτηγό της εταιρείας AGRICULT) και για εκτός Αττικής δωρεάν παράδοση σε Πρακτορείο Μεταφορών εντός Αθηνών, για κλειστή παλέτα που περιέχει έναν τύπο προιόντος της εταιρείας AGRICULT.

  • Δωρεάν παράδοση σε Πρακτορείο Μεταφορών εντός Αθηνών για κλειστή παλέτα που περιέχει έναν τύπο προιόντος της εταιρείας EUROCHEM.

Main Menu