Τρόποι Αποστολής

Δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα για όλη την Ελλάδα!

Α) Για παραγγελία άνω των 60€ έως 6 κιλά

Β) Για παραγγελία άνω των 100€ έως 10 κιλά

Τρόποι αποστολής

Υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής-παραλαβής:

1) Παραλαβή από το κατάστημα μας που βρίσκεται επί της οδού Κ. Παπαδημητρίου 40 στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής.

2) Παράδοση στην πόρτα σας με ΕΛΤΑ Courier (1-3 ημέρες) για δέμα βάρους έως 15 κιλά. Τα έξοδα αποστολής είναι 2.5€ μέχρι 2 κιλά και ισχύει για όλη την Ελλάδα. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.00 €. Αν επιθυμείτε να πληρώσετε με μετρητά το courier επιβαρύνεστε με κόστος αντικαταβολής 2.2€.

3) Παραλαβή από τη δική σας μεταφορική εταιρεία που θα μας υποδείξετε αρκεί να βρίσκεται εντός κέντρου Αθηνών. Τα έξοδα αποστολής από το κατάστημα μας μέχρι την έδρα της μεταφορικής σας είναι 4 ευρώ για κάθε σακί-δέμα (15-25 κιλά). Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής!

Σημειώσεις:

*Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας και του κόστους αποστολής σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες για να προχωρήσει η παραγγελία. Εξαίρεση αποτελούν οι αντικαταβολές!

*Σε ορισμένες περιπτώσεις προϊόντων, το βάρος τους έχει υπολογιστεί με βάση τον όγκο τους. Αυτό συμβαίνει γιατί όλες οι υπηρεσίες courier χρεώνουν και τον όγκο της συσκευασίας.