Τρόποι αποστολής-παραλαβής

Υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής-παραλαβής:

1) Παραλαβή από το κατάστημα μας που βρίσκεται επί της οδού Κ. Παπαδημητρίου 40 στο Μαρκόπουλο Μεσογείων Αττικής. Αφορά προπληρωμένες παραγγελίες μέσω eshop. Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα σας καλέσουμε για να την παραλάβετε.

2) Παράδοση στην πόρτα σας με ΕΛΤΑ Courier ή COURIER CENTER (1-3 ημέρες) για παραγγελία βάρους έως 25 κιλά. Τα έξοδα αποστολής είναι 2.8€ μέχρι 2 κιλά και ισχύουν για όλη την Ελλάδα. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.00 €. Αν επιθυμείτε να πληρώσετε με μετρητά το courier ισχύει η επιβάρυνση του κόστους αντικαταβολής 2.5€.

3) Για παραγγελία βάρους από 18-25 κιλά μπορείτε να τη παραλαβετε από τη μεταφορική εταιρεία ΚΙΦΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (2103461700, info@kifa.gr) ή συνεργαζόμενη με αυτή εταιρεία (1-5 ημέρες). Τα έξοδα αποστολής από το κατάστημα μας μέχρι την πλησιέστερη, σε εσάς, έδρα της μεταφορικής είναι 10 ευρώ για κάθε σακί-δέμα (18-25 κιλά). Αν για παράδειγμα η παραγγελία σας είναι μέχρι 100 κιλά τότε η χρέωση είναι 4 δέματα x10 ευρώ=40 ευρώ. Για μεγάλες παραγγελίες 100-1600 κιλά (πολλά σακιά ή δέματα) υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς τους σε παλέτα με χρέωση 50 ευρώ ανά παλέτα. Για πάνω από 1.600 κιλά έως 3.200 κιλά υπολογίζεται 2η παλέτα με επιπλέον κόστος 50 ευρώ και ανεβαίνει κατά 50 ευρώ για κάθε επιπλέον παλέτα. Σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές πχ. νησιά ο πελάτης πληρώνει εξ’ ολοκλήρου το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο του στην Αθήνα μέχρι το νησί του. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής στη μεταφορική εταιρεία!

Σημειώσεις:

*Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. Θα χρειαστεί να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας και του κόστους αποστολής σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες για να εκτελεστεί η παραγγελία. Εξαίρεση αποτελούν οι αντικαταβολές με τα ΕΛΤΑ Courier ή COURIER CENTER!

*Σε ορισμένες περιπτώσεις προϊόντων, το βάρος τους έχει υπολογιστεί με βάση τον όγκο τους. Αυτό συμβαίνει γιατί όλες οι υπηρεσίες courier χρεώνουν και τον όγκο της συσκευασίας. 

* Η αποστολή όλων των φυτών (κηπευτικά-καλλωπιστικά) πραγματοποιείται μόνο με μεταφορική εταιρεία και όχι με Courier.

* Τα στοιχεία χρέωσης-αποστολής είναι υποχρεωτικά για να μας αποστείλετε με επιτυχία τη παραγγελία σας. Αν έχετε επιλέξει ως τρόπο παραλαβής ΄΄από το κατάστημα Γεωπόνος΄΄ ή ΄΄παραλαβή από μεταφορική εταιρεία΄΄ισχύουν οι περιπτώσεις 1 και 3 και όχι η παράδοση στα στοιχεία αποστολής!

  • Δωρεάν Μεταφορικά για Αττική (σε δρόμο που μπορεί να περάσει το φορτηγό της εταιρείας AGRICULT) και για εκτός Αττικής δωρεάν παράδοση σε Πρακτορείο Μεταφορών εντός Αθηνών, για κλειστή παλέτα που περιέχει έναν τύπο προιόντος της εταιρείας AGRICULT.

  • Δωρεάν παράδοση σε Πρακτορείο Μεταφορών εντός Αθηνών για κλειστή παλέτα που περιέχει έναν τύπο προιόντος της εταιρείας EUROCHEM.

Main Menu