Τρόποι αποστολής

Υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής-παραλαβής:

1) Παραλαβή από το κατάστημα μας που βρίσκεται επί της οδού Κ. Παπαδημητρίου 40 στο Μαρκόπουλο Μεσογείων Αττικής.

2) Παράδοση στην πόρτα σας με ΕΛΤΑ Courier (1-3 ημέρες) για παραγγελία βάρους έως 25 κιλά. Τα έξοδα αποστολής είναι 2.2€ μέχρι 2 κιλά και ισχύει για όλη την Ελλάδα. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.00 €. Αν επιθυμείτε να πληρώσετε με μετρητά το courier ισχύει η επιβάρυνση του κόστους αντικαταβολής 2.5€.

3) Για παραγγελία βάρους από 18-25 κιλά μπορείτε να τη παραλαβετε από τη μεταφορική εταιρεία ΚΙΦΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (2103461700, info@kifa.gr) ή συνεργαζόμενη με αυτή εταιρεία (1-5 ημέρες). Τα έξοδα αποστολής από το κατάστημα μας μέχρι την πλησιέστερη, σε εσάς, έδρα της μεταφορικής είναι 10 ευρώ για κάθε σακί-δέμα (18-25 κιλά). Αν για παράδειγμα η παραγγελία σας είναι 100 κιλά τότε η χρέωση είναι 4 δέματα x10 ευρώ=40 ευρώ. Για μεγάλες παραγγελίες 200-1600 κιλά (πολλά σακιά ή δέματα) υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς τους σε παλέτα με χρέωση 50 ευρώ ανά παλέτα. Για πάνω από 1.600 κιλά έως 3.200 κιλά υπολογίζεται 2η παλέτα με επιπλέον κόστος 50 ευρώ και ανεβαίνει κατά 50 ευρώ για κάθε επιπλέον παλέτα. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής στη μεταφορική εταιρεία!

Σημειώσεις:

*Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. Θα χρειαστεί να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας και του κόστους αποστολής σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες για να εκτελεστεί η παραγγελία. Εξαίρεση αποτελούν οι αντικαταβολές με τα ΕΛΤΑ Courier!

*Σε ορισμένες περιπτώσεις προϊόντων, το βάρος τους έχει υπολογιστεί με βάση τον όγκο τους. Αυτό συμβαίνει γιατί όλες οι υπηρεσίες courier χρεώνουν και τον όγκο της συσκευασίας. 

* Η αποστολή όλων των φυτών (κηπευτικά-καλλωπιστικά) πραγματοποιείται μόνο με μεταφορική εταιρεία και όχι με ΕΛΤΑ Courier.

* Τα στοιχεία χρέωσης-αποστολής είναι υποχρεωτικά για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η παραγγελία σας. Αν έχετε επιλέξει ως τρόπο παραλαβής ΄΄από το κατάστημα΄΄ ή ΄΄παραλαβή από μεταφορική εταιρεία΄΄ισχύουν οι περιπτώσεις 1 και 3 και όχι η παράδοση στα στοιχεία αποστολής.

  • Δωρεάν Μεταφορικά για Αττική (σε δρόμο που μπορεί να περάσει το φορτηγό της εταιρείας AGRICULT) και για εκτός Αττικής δωρεάν παράδοση σε Πρακτορείο Μεταφορών εντός Αθηνών, για κλειστή παλέτα που περιέχει έναν τύπο προιόντος της εταιρείας AGRICULT

  • Δωρεάν παράδοση σε Πρακτορείο Μεταφορών εντός Αθηνών για κλειστή παλέτα που περιέχει έναν τύπο προιόντος της εταιρείας EUROCHEM

Main Menu