Γεωπόνος-Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Καλώς ήρθατε στο σύγχρονο γεωπονικό κατάστημα “Γεωπόνος”, με έδρα το Μαρκόπουλο Αττικής.

Το σύγχρονο γεωπονικό κατάστημα ΄΄Γεωπόνος΄΄ ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεωπονικές υπηρεσίες στους ιδιώτες και τους επαγγελματίες. Η έδρα μας είναι στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας (Κ. Παπαδημητρίου 40) από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας και να συζητήσουμε για τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Με το eshop ΄΄www.e-geoponos.gr΄΄ προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα σε ανταγωνιστικές τιμές και με χαμηλά μεταφορικά έξοδα.

Ο ιδρυτής Μπαδιεριτάκης Ιωάννης:

– Είναι πτυχιούχος γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2006)

– Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης στον επιστημονικό τομέα ΄΄Φυτών μεγάλης καλλιέργειας και βελτίωσης φυτών΄΄από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2009)

– Κατέχει πιστοποιητικά παρακολούθησης σεμιναρίων απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2009), (2015)

– Έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία καθώς έχει εργαστεί για 10 χρόνια στις μεγαλύτερες εταιρείες γεωργικών φαρμάκων και λιπασμάτων της Ελλάδας

10% Έκπτωση με την εγγραφή σας στο Newsletter μας!Επιπλέον, θα λαμβάνετε 1 φορά το μήνα στο email σας, νέα προϊόντα και tips για τον κήπο και τον αγρό, καθώς και προσφορές!

Κερδίστε 10% Έκπτωση με την εγγραφή σας στο Newsletter μας!