Γεωπόνος-Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Καλώς ήρθατε στο σύγχρονο γεωπονικό κατάστημα “Γεωπόνος”, με έδρα το Μαρκόπουλο Αττικής.

Το σύγχρονο γεωπονικό κατάστημα ΄΄Γεωπόνος΄΄ ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεωπονικές υπηρεσίες στους ιδιώτες και τους επαγγελματίες. Η έδρα μας είναι στο Μαρκόπουλο Μεσογείων (Κ. Παπαδημητρίου 40) από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας και να συζητήσουμε για τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Στο ηλεκτρονικό γεωπονικό κατάστημα “www.e-geoponos.gr”  θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να έχετε έναν όμορφο κήπο, γεωργικά εφόδια για το κτήμα σας, καθώς και pet shop.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς σπόρους, φυτά, λιπάσματα, γεωργικά φάρμακα, προϊόντα δημόσιας υγείας, φάρμακα για κατσαρίδες, απωθητικά προϊόντα για περιστέρια και φίδια. Επίσης, στο κατάστημα μας θα βρείτε εργαλεία κήπου, είδη προστασίας εργαζομένων, φυτοχώματα, τροφές για σκύλους και γάτες, παγίδες εντόμων, γλάστρες, ζαρντινιέρες, λάστιχα ποτίσματος και πολλά άλλα.

Επιπλέον, παρέχουμε πολλές γεωπονικές υπηρεσίες σε ιδιώτες, επαγγελματίες και εταιρείες. Συγκεκριμένα πραγματοποιούμε εξειδικευμένες υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και αποθήκες. Πιστοποιούμε την εργασία μας με το πιστοποιητικό βεβαίωσης που είναι απαραίτητο από την Υγειονομική Υπηρεσία.

Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά προϊόντα και η σωστή εφαρμογή τους γίνεται από τον υπεύθυνο γεωπόνο.

Επίσης αναλαμβάνουμε κατασκευές και συντηρήσεις κήπων, ανάλυση εδάφους & νερού άρδευσης, επισκέψεις σε κήπους και κτήματα, καθώς και παροχή γεωπονικών συμβουλών.

Μέσα από το blog μας, μπορείτε να μαθαίνετε tips για την φροντίδα του κήπου, ανάλογα με την εποχή.

Το σύγχρονο γεωπονικό κατάστημα βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας και εξυπηρετεί μέσω του e-shop όλη την Ελλάδα.

Μοναδικές προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες όλο το χρόνο!!!

Ο ιδρυτής Μπαδιεριτάκης Ιωάννης:

– Είναι πτυχιούχος γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2006)

– Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης στον επιστημονικό τομέα ΄΄Φυτών μεγάλης καλλιέργειας και βελτίωσης φυτών΄΄από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2009)

– Κατέχει πιστοποιητικά παρακολούθησης σεμιναρίων απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2009), (2015)

– Έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία καθώς έχει εργαστεί για 10 χρόνια στις μεγαλύτερες εταιρείες γεωργικών φαρμάκων και λιπασμάτων της Ελλάδας