Τρόποι Αποστολής

Δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα για όλη την Ελλάδα:

Α) Για παραγγελία άνω των 100€ με την προϋπόθεση πως δεν υπερβαίνει τα 10 κιλά.

Β) Για παραγγελία άνω των 60€ με την προϋπόθεση πως δεν υπερβαίνει τα 6 κιλά.

Αποστολές

Υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής-παραλαβής:

1) Παραλαβή από το κατάστημα μας που βρίσκεται επί της οδού Κ. Παπαδημητρίου 40 στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής.

2) Παράδοση στην πόρτα σας με ΕΛΤΑ Courier (1-3 εργάσιμες) για δέμα βάρους έως 25 κιλά. Τα έξοδα αποστολής είναι 2.5€ μέχρι 2 κιλά και ισχύει για όλη την Ελλάδα*. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.00 €. Αν επιθυμείτε να πληρώσετε με μετρητά το courier επιβαρύνεστε με κόστος αντικαταβολής 2.2€.

3) Παραλαβή από το πρακτορείο μεταφορών ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ (Ορφέως 150 & Δημαράκη, Αθήνα – Βοτανικός, 2103411917) ή το δικό σας πρακτορείο μεταφορών αρκεί να βρίσκεται εντός κέντρου Αθηνών. Τα έξοδα αποστολής από το κατάστημα μας μέχρι την έδρα του πρακτορείου είναι 4 ευρώ για κάθε σακί (έως 25 κιλά) ή για μεγάλο δέμα. Για παραπάνω από 8 σακιά το κόστος είναι 30 ευρώ (για βάρος μικρότερο από 500 κιλά) ή 43 ευρώ (για βάρος μεγαλύτερο από 500 κιλά). Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.

Σημείωση: Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας και του κόστους αποστολής σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες. Εξαίρεση αποτελούν οι αντικαταβολές!

Σημείωση: Τα γεωργικά φάρμακα πρέπει να καταγραφούν ή να συνταγογραφηθούν στην ηλεκτρονική φόρμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Ως εκ τούτου πιθανώς να χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας δώσετε επιπλέον στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, καλλιέργεια, κλπ) ώστε να καταγράψουμε επιτυχώς τα γεωργικά φάρμακα που θα προμηθευτείτε από εμάς.

*Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό εξαιτίας όγκου των προϊόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier-ταχυδρομείο.