Τρόποι Αποστολής

Δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα για όλη την Ελλάδα:

Α) Για παραγγελία άνω των 100€ με την προϋπόθεση πως δεν υπερβαίνει τα 10 κιλά.

Β) Για παραγγελία άνω των 60€ με την προϋπόθεση πως δεν υπερβαίνει τα 6 κιλά.

Αποστολές

Υπάρχουν τέσσερις τρόποι αποστολής-παραλαβής:

1) Παραλαβή από το κατάστημα μας που βρίσκεται επί της οδού Κ. Παπαδημητρίου 40 στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής.

2) Παράδοση στην πόρτα σας με ΕΛΤΑ Courier  (1-3 εργάσιμες) για δέματα βάρους έως 12 κιλά. Τα έξοδα αποστολής είναι 2.5€ μέχρι 2 κιλά και ισχύει για όλη την Ελλάδα*. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.00 €. Κόστος αντικαταβολής 2.2€.

3) Παραλαβή από το κοντινό σας κατάστημα ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (1-3 εργάσιμες) για δέματα βάρους από 13 έως 25 κιλά. Τα έξοδα αποστολής είναι 10€ για δέματα βάρους 13 κιλών και ισχύει για όλη την Ελλάδα*. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0.6 €. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραδοθούν στην πόρτα σας τότε η επιπλέον χρέωση είναι 1€ εφάπαξ και 0.1€ για κάθε κιλό της παραγγελίας σας. Κόστος αντικαταβολής 1€.

4) Παραλαβή από το πρακτορείο μεταφορών ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ (1-2 εργάσιμες) ή του δικού σας πρακτορείου μεταφορών αρκεί να βρίσκεται εντός κέντρου Αθηνών. Τα έξοδα αποστολής από το κατάστημά μας μέχρι την έδρα του πρακτορείου είναι 4 ευρώ για κάθε σακί (έως 25 κιλά) και 5 ευρώ για μεγάλο δέμα. Για παραπάνω από 6 σακιά το κόστος είναι 25 ευρώ (για βάρος μικρότερο από 500 κιλά) έως 43 ευρώ (για βάρος μεγαλύτερο από 500 κιλά). Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.

Σημείωση: Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας και του κόστους αποστολής σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες. Εξαίρεση αποτελούν οι αντικαταβολές!

Σημείωση: Τα γεωργικά φάρμακα πρέπει να καταγραφούν ή να συνταγογραφηθούν στην ηλεκτρονική φόρμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Ως εκ τούτου πιθανώς να χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας δώσετε επιπλέον στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, καλλιέργεια, κλπ) ώστε να καταγράψουμε επιτυχώς τα γεωργικά φάρμακα που θα προμηθευτείτε από εμάς.

*Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό εξαιτίας όγκου των προϊόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier-ταχυδρομείο.